O NAMA

Volja, trud i mnoga odricanja su tri segmenta kojima se vodio Jusuf Sehic prije nekoliko godina, kad je u svom podrumu zapoceo proizvodnju metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, skupa sa Reufom Hadzicem, sa kojim danas vodi uspjesnu kompaniju Se-Ha Okovi.
Nasa firma pozitivno posluje iz godine u godinu, a promet se povecava i do 10 % godisnje. Trenutno Se-Ha Okovi broje osam radnika, gdje iz godine u godinu se broj uposlenih povecava. Velika prednost u ovoj kompaniji je izuzetno pozitivan prosjek godina, a on iznosi do trideset godina.
Bravarska radnja podrazumijeva uposljavanje bravarskih strucnjaka. Oni koji u ovom trenutku cine tim Se-Ha Okova jesu izuzetno talentovani, vrijedni i sposobni radnici. Na trzistu nas odrzava jaka volja, dobar tim ljudi koji cini ovu pricu, vjera u kvalitet i stalna ulaganja i modernizacija opreme.
FIRMA SE BAVI PROIZVODNJOM METALNIH OKOVA, LIM ZAKAČKI, NOGICA I SL.ZA TAPACIRANI NAMJEŠTAJ. VRŠIMO I PLASTIFIKACIJU SVOJIH PROIZVODA, KAO I USLUGE PLASTIFIKACIJE TREĆIM LICIMA. TAKODJER RADIMO PROIZVODE PO NARUDZBI A KOJE SE ISKLJUCIVO PRAVE OD METALA. TAKO SMO DO SADA LICNO DIZAJNIRALI I IMPLEMENTIRALI NEKOLIKO LJULJACKI ZA LJETNE BASTE, GARAZNA VRATA, STOLOVE I STOLICE, BALKONSKE I VANJSKE OGRADE, KLUPE, DJECIJE PARKOVE, ADRENALINSKE PARKOVE, GYM PARKOVE I SL.

SERIJSKI PROIZVODI SU:

MEHANIKE, RINGOVI, OKOVI, ZAKAČKE, NOGICE, LIM TOČKIĆI.
SVE ZA TAPACIRANI NAMJEŠTAJ!!!
Od podrumske radnje do uspjesnog obrta presli smo trnovit put. Takav put je rezultirao distribuiranje nasih proizvoda sirom BiH, a koji se dalje salju u zemlje Evropske unije.

Pretraži